Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PIJAN I RASTROJEN Policajac propucao svoje vozilo

PIJAN I RASTROJEN Policajac propucao svoje vozilo

Nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje

Policajac PU zadarske, koji se nalazi na duljem bolovanju, sinoć je iz lovačke puške propucao svoje vozilo. Pucnjava se dogodila oko 19.50 sati u dvorištu njegove obiteljske kuće u Dragama. Nikog nije ozlijedio.

- Prema prvim rezultatima kriminalističkog istraživanja, utvrđeno je kako je 52-godišnji policijski službenik iz lovačke puške koju legalno posjeduje, dok se sam nalazio u dvorištu, ispalio više hitaca u svoje osobno vozilo. Kako je bio u rastrojenom stanju i pod utjecajem alkohola sinoć mu je pružena adekvatna liječnička pomoć - poručili su iz zadarske policije. 

Tijekom jutra je nastavljeno kriminalističko istraživanje nad njim zbog kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Vaša reakcija na temu