Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Pijan skrivio prometnu, zbog prekršaja mora platiti 16.800 kuna

Pijan skrivio prometnu, zbog prekršaja mora platiti 16.800 kuna

Vozio je dok je na snazi bila zabrana upravljanja vozilima B kategorije

Najveća novčana kazna zbog prometnih prekršaja na području Dubrovačko-neretvanske županije za vikend je izrečena 46-godišnjem vozaču osobnog vozila koji je jučer poslijepodne na području Blata na Korčuli skrivio prometnu nesreću. 

Nastala je materijalna šteta, a policija je utvrdila da je vozio pod utjecajem alkohola (1,16 g/kg) i da je vozio za vrijeme zabrane upravljanja vozilima B kategorije. 

- Vozač je uhićen i doveden u prostorije policije te će tijekom današnjeg dana uz prekršajnu prijavu, s prijedlogom novčane kazne u iznosu od 16.800 kuna, biti doveden na Općinski sud u Dubrovniku - poručili su iz dubrovačke policije.

Vaša reakcija na temu