Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pijan udario u dva parkirana vozila, kaznit će se sa 1770 eura

Pijan udario u dva parkirana vozila, kaznit će se sa 1770 eura

Rano jutros u Mokošici

Rano jutros, 26. rujna, 65-godišnji državljanin Srbije, stranac na produljenom boravku, pod utjecajem alkohola od 1,52 g/kg, upravljajući osobnim vozilom srbijanskih registarskih oznaka u Mokošici je izazvao prometnu nesreću koja je za posljedicu imala materijalnu štetu.

Naime, vožnjom unatrag u namjeri parkiranja vozilom je udario u prednji dio propisno parkiranog osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka. Potom je otvorenim vratima  udario u drugo vozilo dubrovačkih registarskih oznaka koje je također bilo propisno parkirano.

Vozač je zadržan u prostorijama policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Potom će zbog počinjenih prometnih prekršaja biti prekršajno sankcioniran novčanom kaznom u iznosu od 1770 eura. 

Vaša reakcija na temu