Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pijani vozač autobusa namjeravao voziti djecu na izlet u Vukovar

Pijani vozač autobusa namjeravao voziti djecu na izlet u Vukovar

Imao je 0.87 promila alkohola u krvi

Iz PU zagrebačke danas su izvijestili o vozaču autobusa koji je školsku djecu na izlet vozio pod utjecajem alkohola. Policija javlja kako imaju višegodišnju suradnju s obrazovnim ustanovama upravo zato kako bi zaštitila djecu. 

U isto vrijeme rade i na poštovanju prometne kulture kako bi smanjili rizike koji dovode do prometnih nesreća. Tako su jutros oko 4.45 sata obavili nadzor jednog autobusa i vozača koji je trebao voziti učenike osnovne škole s područja Medveščaka na izlet prema Vukovaru.

Prilikom tog nadzora autobusa i vozača, policijski službenici utvrdili su da je 36-godišnji vozač autobusa varaždinskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola (0,87 g/kg). Nesavjesni vozač je isključen iz prometa te će biti prekršajno prijavljen, dok je autobus preuzeo drugi vozač kako bi djeca otišla sigurno na planirani izlet, javlja policija.

Vaša reakcija na temu