Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pilko napao Barbira, ovaj ga optužio za klevete i najavio izbacivanje 'nalogodavca' iz SDP-a

Pilko napao Barbira, ovaj ga optužio za klevete i najavio izbacivanje 'nalogodavca' iz SDP-a

'Nije mu palo napamet zasukati rukave i nešto uplatiti u proračun osim da ga samo siše'

Karlo Pilko, SDP-ovac i predsjednik GK Gripe, napao je jutros na društvenim mrežama bivšeg člana te stranke Damira Barbira. Napisao je da je izdao stranku kako bi se ugurao u Sabor, ali da je svoj politički put završio još jednim porazom. 

'Sav novac svijeta ne može ti pomoći da bi se oprao pred ljudima. Ukrao si i koristio bazu članova SDP-a što je kazneno djelo i kršenje GDPR-a. Baš ćemo sa zanimanjem čekati financijsko izvješće koje će Centar podnijeti DIP-u da vidimo jesu li točne priče da je na crno platio call centar, na crno platio letke, na crno platio PR...', objavio je Pilko. 

Barbir mu je odgovorio i u svom odgovoru najavio tužbu i izbacivanje iz stranke Davora Matijevića.

'Evo, da dam na važnosti ovom Pilku. Proziva i baljezgari o nekom imaginarnom novcu, čovjek koji je već niz godina na državnoj sisi korisnik naknada od kojih živi, a pokazuje slike iz nekih vježbaonica gdje izgleda poprilično zdrav. Groteskno. 

Nažalost nije mu palo napamet zasukati rukave i nešto uplatiti u proračun osim da ga samo siše. 

Međutim, s obzirom na sve klevete koje je činio u kampanji gdje je osramotio i sebe i svoju družinu, osigurat ćemo da sav novac koji siše iz državnog proračuna, vratimo nazad građanima. 

Vidim to kao čin domoljublja. 

Nadam se da ga nalogodavac iz poznatog splitskog klana neće ostaviti na cjedilu i da će mu podmiriti barem dio troškova iz njegovog poznatog fonda 'ja tebi, ti meni' kako bi i dalje mogao bezbrižno besposličariti na Facebooku kao vrhuncu svog stvaralačkog opusa. 

Plitko Pilko..

P.S. Zbog opstrukcija svoje koalicije u parlamentarnim izborima, nalogodavac uskoro postaje bivši SDP-ovac. Rekao mi je obiteljski prijatelj', odgovorio mu je Barbir.

Vaša reakcija na temu