Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash PIR PONOVNO ŽARIŠTE COVIDA: Narednih dana očekuje se znatan porast novozaraženih na jugu Dalmacije

PIR PONOVNO ŽARIŠTE COVIDA: Narednih dana očekuje se znatan porast novozaraženih na jugu Dalmacije

Vjenčanje je održano sredinom listopada

Dubrovačko-neretvanska županija danas je zabilježila 32 nova slučaja zaraze koronavirusom.

Svadba održana sredinom listopada u Župi dubrovačkoj novo je žariste koronavirusa u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, doznaje Dubrovački dnevnik.

'Od 9. do 23. listopada na području DNŽ zasad imamo sedam osoba za koje je potvrđena epidemiološka veza s nekom od održanih svadbi', odgovorili su na upit iz Županijskog stožera civilne zaštite. 

Neslužbeno se doznaje kako se očekuje još pozitivnih nalaza sa spomenute svadbe u Župi dubrovačkoj.

Inače, danas je bilo novozaraženih u mnogim mjestima u županiji. Riječ je o pet muških i pet ženskih osoba iz Dubrovnika (njih osam ima utvrđenu epidemiološku vezu), pet muških i četiri ženske osobe iz Župe dubrovačke (sedam ima utvrđenu epidemiološku vezu), dvije muške i tri ženske osobe iz Metkovića (za četiri utvrđena epidemiološka veza), jednoj muškoj osobi iz Stona (utvrđena epidemiološka veza), po jednoj muškoj osobi iz Smokvice i Vela Luke, po jednoj ženskoj osobi iz Kule Norinske, Ploča i s Mljeta te dvije osobe koje nemaju prebivalište na području županije. 

Vaša reakcija na temu