Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PLANOVI Natkriva se otvoreni bazen na Zvončacu

PLANOVI Natkriva se otvoreni bazen na Zvončacu

Bit će ovo jamstvo daljnjeg razvoja sporta i pravo ulaganje u našu sportsku mladost, kazao je Krstulović Opara

Sufinanciranje natkrivanja otvorenog bazena na Zvončacu bila je tema danas održanog sastanka u gradskoj upravi na kojem su bili predstavnici Središnjeg državnog ureda za šport, ŠD Jadran i Grada Splita. Glavnim projektom predviđeno je natkrivanje postojećeg bazena samonosivim balonskim platnom i sanacija dotrajale strojarnice zašto je Središnji državni ured za šport rezervirao 7,5 milijuna kuna ovogodišnjih proračunskih sredstava, izvijestili su iz Grada.

Posebno zadovoljan održanim sastankom bio je predsjednik ŠD Jadran, Srđan Kovačić jer su svi dionici, kako je rekao, iskazali veliki interes da se pronađu putevi za konačnu realizaciju ideje o natkrivanju bazena na Zvončacu.

- Smatram da je ŠD Jadran u svojoj stogodišnjoj povijesti kroz koju se proslavio izuzetnim sportskim uspjesima, zaslužio da dobije bazen koji će se moći koristiti tijekom čitave godine, a ne samo ljetnim mjesecima - poručio je Kovačić.

Državni tajnik Tomislav Družak kazao je kako skrb o športskoj infrastrukturi jedan od prioriteta Središnjeg državnog ureda za šport. Gradonačelnik Andro Krstulović Opara rekao je kako će Grad Split učiniti sve da pomogne svojim šampionima, a natkrivanje otvorenog bazena na Zvončacu bit će jamstvo češćih dolazaka reprezentacija vodenih sportova te će se povećati mogućnosti organizacija velikih natjecanja. 

- Bit će ovo jamstvo daljnjeg razvoja sporta i pravo ulaganje u našu sportsku mladost. Nakon sastanka u Gradskoj upravi svi sudionici obišli su bazen ŠD Jadran, a konačan dogovor i svi detalji u vezi realizacije projekta očekuju se sljedeći tjedan - kazao je Krstulović Opara.

Vaša reakcija na temu