Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HDZ Split Plenković sutra u Splitu, u planu završni dogovori oko kandidata za gradonačelnika i župana

Plenković sutra u Splitu, u planu završni dogovori oko kandidata za gradonačelnika i župana

Povodom Dana županije se održava svečana sjednica Skupštine

Premijer Andrej Plenković i ove godine dolazi na svečanu sjednicu Splitsko-dalmatinske županije. Tom prigodom, povodom Dana županije, bit će uručene i nagrade zaslužnim Dalmatincima. 

Na posljednjoj sjednici Skupštine vijećnici su, podsjetimo, izglasali ovogodišnje laureate.

Prof.dr.sc. Dragan Ljutić i  prof.prim. dr. sc. Vedran Radonić i akademik Nenad Cambi dobitnici su nagrade za životno djelo. 

Skupne nagrade uručit će se Kulturno-umjetničkoj i športskoj udruzi Cista Velika, Oratoriju Don Bosco - Kman, Splitskom dijabetičkom društvu, Hrvatskom katoličkom glazbenom društvu Podstrana, Kulturno-umjetničkoj udruzi Milan Begović. Godišnje nagrade zaslužili su: Joe Bašić, Nedjeljko Kovačev, Ivan Pavišić, dr. sc. Marija Jović, prof. dr. sc. Mladen Parlov

Plenković će se sastati i sa stranačkim kolegama, a jedna od tema su i završni dogovori oko kandidata za splitskog gradonačelnika i župana.

Vaša reakcija na temu