Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com PLJAČKA U DUBROVAČKOJ ZRAČNOJ LUCI Okrivljenica uhvaćena kada se vratila po skriveno oružje

PLJAČKA U DUBROVAČKOJ ZRAČNOJ LUCI Okrivljenica uhvaćena kada se vratila po skriveno oružje

Antun Katušić je priznao krivnju, dok Sanela Hodžić tvrdi da nije kriva

Na Županijskom sudu u Dubrovniku traje suđenje Antunu Katušiću i Saneli Hadžić za slučaj kaznenog djela razbojništva koje se dogodilo u Zračnoj luci Dubrovnik u listopadu prošle godine. Katušić je priznao krivnju dok je  Hadžić rekla kako nije kriva, piše Dubrovački portal. 

Na teret im se stavlja da su po prethodnom dogovoru uz prijetnju oružjem uzeli novac, počinili navedena kaznena djela razbojništva i pomaganja u razbojništvu na štetu pravne osobe. Naime, zajedno su došli u Dubrovnik zbog stvaranja uvjeta i podjele uloga u činjenju naznačenog kaznenog djela, te je okrivljenica dovela osobu iz Bosne i Hercegovine za sudjelovanje u činjenju planiranog kaznenog djela. Prethodno je okrivljenik uzeo motocikl za kojeg je znao da je otuđen kako bi ga koristio za počinjenje kaznenog djela. Dvoje državljana Bosne i Hercegovine su 21. listopada 2019. na motociklu, uz prijetnju oružjem, od djelatnika Zračne luke uzeli novac.

Okrivljenica je, nakon počinjenja kaznenog djela, u objektu u Dubrovniku u kojem je boravila do 24. listopada 2019., koji je poslužio za skrivanje oružja kojim je počinjeno kazneno djelo, 25. siječnja ove godine došla u Dubrovnik kako bi odnijela oružje skriveno u sobi koju je prethodno koristila, no u tome su ju spriječili policijski službenici koji su u skrivenom prostoru pronašli dva pištolja s pripadajućim spremnikom i streljivom. 

Vaša reakcija na temu