Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PLJUŠTE PORUKE PODRŠKE Tafra: Andrej Plenković jedini je predsjednik HDZ-a koji provodi Tuđmanovu politiku

PLJUŠTE PORUKE PODRŠKE Tafra: Andrej Plenković jedini je predsjednik HDZ-a koji provodi Tuđmanovu politiku

Predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije objavio je post na Facebooku

Ivica Tafra, predsjednik Zajednice utemeljitelja dr. Franjo Tuđman Splitsko-dalmatinske županije, također je podržao Andreja Plenkovića na unutarstranačkim izborima.

- Pred nama su još jedni unutarstranački izbori za sva tijela i dužnosnike HDZ-a, a neposrednim izborom jedan član jedan glas, biramo i predsjednika naše velike stranke. U tom smislu kao jedan od utemeljitelja HDZ-a i hrvatski branitelj želim dati nedvojbenu podršku našem predsjedniku stranke Andreju Plenkoviću - objavio je Tafra na Facebooku.

Istaknuo je kako je Andrej Plenković preuzeo stranku u jednoj teškoj situaciji nakon rušenja Vlade i izrazito lošeg rejtinga stranke. Velikom pobjedom na izvanrednim parlamentarnim izborima, dodaje, pozicionira HDZ u desni politički centar, upravo tamo gdje je HDZ pozicionirao i ostavio prvi predsjednik dr. Franjo Tuđman.

- Uspješno rješavajući gospodarske i političke krize, vodi Vladu i usmjerava Republiku Hrvatsku prema Europskoj uniji, upravo tamo gdje naš hrvatski narod vjekovima i pripada. Želio bi reći još nešto, onako osobno, kao branitelj, nekadašnji saborski zastupnik i utemeljitelj: Andrej Plenković jedini je predsjednik HDZ-a i predsjednik hrvatske Vlade, koji nakon predsjednika Tuđmana provodi upravo Tuđmanovu politiku - napisao je Tafra i pozvao članove da daju podršku. 

Vaša reakcija na temu