PLJUŠTE PORUKE PODRŠKE Tafra: Andrej Plenković jedini je predsjednik HDZ-a koji provodi Tuđmanovu politiku

PLJUŠTE PORUKE PODRŠKE Tafra: Andrej Plenković jedini je predsjednik HDZ-a koji provodi Tuđmanovu politiku

Predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije objavio je post na Facebooku

Ivica Tafra, predsjednik Zajednice utemeljitelja dr. Franjo Tuđman Splitsko-dalmatinske županije, također je podržao Andreja Plenkovića na unutarstranačkim izborima.

- Pred nama su još jedni unutarstranački izbori za sva tijela i dužnosnike HDZ-a, a neposrednim izborom jedan član jedan glas, biramo i predsjednika naše velike stranke. U tom smislu kao jedan od utemeljitelja HDZ-a i hrvatski branitelj želim dati nedvojbenu podršku našem predsjedniku stranke Andreju Plenkoviću - objavio je Tafra na Facebooku.

Istaknuo je kako je Andrej Plenković preuzeo stranku u jednoj teškoj situaciji nakon rušenja Vlade i izrazito lošeg rejtinga stranke. Velikom pobjedom na izvanrednim parlamentarnim izborima, dodaje, pozicionira HDZ u desni politički centar, upravo tamo gdje je HDZ pozicionirao i ostavio prvi predsjednik dr. Franjo Tuđman.

- Uspješno rješavajući gospodarske i političke krize, vodi Vladu i usmjerava Republiku Hrvatsku prema Europskoj uniji, upravo tamo gdje naš hrvatski narod vjekovima i pripada. Želio bi reći još nešto, onako osobno, kao branitelj, nekadašnji saborski zastupnik i utemeljitelj: Andrej Plenković jedini je predsjednik HDZ-a i predsjednik hrvatske Vlade, koji nakon predsjednika Tuđmana provodi upravo Tuđmanovu politiku - napisao je Tafra i pozvao članove da daju podršku. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(57632, "");
Pregledaj komentare