Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Po imenu palog branitelja iz Podstrane nazvana nova šetnica

Po imenu palog branitelja iz Podstrane nazvana nova šetnica

Svečanost se održala u utorak, upaljene su i begalke

Od utorka se nova velika šetnica između ušća rijeke Žrnovnice i sportske lučice zove 'Šetnica hrvatskog branitelja Vladimira Vukovića Vate', mladića iz Podstrane koji je dao život za domovinu.

Podstrana se ipak odužila branitelju iz svog mjesta, a sestra Monika Vuković Bolanča je uspjela da joj brat dobije primjeren spomen. Ostalo je još ispuniti jedno obećanje, da nova sportska dvorana koja se treba izgraditi nosi ime heroja iz Podstrane.

Na svečanosti otkrivanja spomen ploče zapravo imena šetnice bili su i lokalni čelnici, a prijatelji pokojnog Vladimira Vukovića Vate su zapalili bengalke, još jednom ga je pozdravila njegova vjerna Torcida.

Vaša reakcija na temu