Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POBJEDA GETANA Projekt i uređenje vrtla u Dominisovoj kreće što prije

POBJEDA GETANA Projekt i uređenje vrtla u Dominisovoj kreće što prije

Djelatnica Parkova i nasada danas je snimala stanje na terenu

Nakon što su prije dva dana u poznatom vrtlu u Dominisovoj ulici u Getu na tiramolima osvanuli lancuni s porukama konzervatorima i komunalnim redarima jutros je na teren izašla djelatnica Parkova i nasada. Čini se kako bi taj dio gradske površine uskoro trebao biti sređen. 

Djelatnica Parkova i nasada snimala je stanje na terenu, a s obzirom na to da se radi o povijesnoj jezgri niz je stvari koje se moraju uzeti u obzir prilikom projektiranja. Kako kaže, iako je za pravi projekt ovakve vrste potrebno otprilike mjesec dana, potrudit će se napraviti ga što brže, a očekuje da bi mogla biti gotova kroz desetak dana. Stanar Dominisove koji se u ime svih borio za uređenje te parcele, zadovoljan je što se nakon brojnih performancea koje je priredio počelo s nekakvim radovima na terenu i što se čini kako će projekt i realizacija krenuti što je prije moguće. 

Ističe kako su stanari svjesni da se radi o gradskom zemljištu i zato se neće miješati u rad stručnjaka već će im biti spremni priskočiti u pomoć ako im bude potrebno. Najavljuju i da će nakon što se prostor oplemeni napraviti malu feštu kao znak zahvale svima koji su im pomogli da ostvare svoje namjere.

Vaša reakcija na temu