Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Počela nagradna igra Tommyja, osvojite električni automobil BMW i3

Počela nagradna igra Tommyja, osvojite električni automobil BMW i3

Traje do 1. prosinca, a izvući će se sedam tjednih i jedna finalna nagrada

Tvrtka Tommy za svoje kupce organizira nagradnu igru koja je počela 14. listopada i traje do 1. prosinca. U nagradnoj igri mogu sudjelovati kupci u svim prodajnim mjestima U Hrvatskoj, a predviđeno je izvlačenje sedam tjednih nagrada s vrlo bogatim nagradnim fondom te jedno finalno izvlačenje. 

- Među glavnim nagradama ističemo električni automobil BMW i3, električne bicikle Greyp by Rimac, te regeneracijsko-rekuperacijske pakete u Termama Sveti Martin. Koncepcijom nagradne igre i fondom nagrada želimo naglasiti potrebu pojačane svijesti u očuvanju okoliša i potrebu primjene zdravih životnih navika - poručuju iz Tommyja.

Kao dio ukupne poslovne politike Tommy sudjeluje u nizu aktivnosti i projektima kojima podržava održivi razvoj i primjenjuje visoke ekološke standarde, a ovim putem žele potaknuti i širu populaciju na potrebu promjena životnih navika, od zdrave prehrane do fizičke aktivnosti.

Jedinstvenost i atraktivnost nagradne igre prepoznali su i poslovni partneri Tommyja koji aktivno participiraju u provedbi. Vrijednost nagradnog fonda je oko 600.000 kuna, a više o nagradnoj igri s pravilima može se pronaći na mrežnoj stranici www.tommy.hr.

Vaša reakcija na temu