Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Počela Tommyjeva nagradna igra: '60.000 kuna osvoji i jesen po guštu oboji'

Počela Tommyjeva nagradna igra: '60.000 kuna osvoji i jesen po guštu oboji'

Doznajte detalje

U tijeku je nagradna igra '60.000 kn osvoji i jesen po guštu oboji!' koju organizira Tommy d.o.o.

Nagradna igra je započela 19. rujna, a trajat će do 4. prosinca ove godine, a u njoj mogu sudjelovati kupci u svim prodajnim mjestima na teritoriju Republike Hrvatske.

Sve sudionike u nagradnoj igri očekuje bogati nagradni fond uključujući i tjedne nagrade za 30 tjednih dobitnika, glavne tjedne nagrade za tri dobitnika, kao i glavnu nagradu u visini 60.000,00 kn (7963,37 €).

'U svim svojim aktivnostima pa i u ovoj nagradnoj igri naglašavamo ključnu ulogu svojih kupaca koji kroz ovakve nagradne pogodnosti ostvaruju dodatnu povezanost s Tommyjem', poručuju iz ove tvrtke.

Više o nagradnoj igri zajedno s pravilima može se pronaći na mrežnoj stranici https://www.tommy.hr/novosti/60-000-kn-osvoji-i-jesen-po-gustu-oboji.


Vaša reakcija na temu