Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Počeli radovi na Sustavu fekalne kanalizacije ACI marine Trogir

Počeli radovi na Sustavu fekalne kanalizacije ACI marine Trogir

Projektom je predviđena izgradnja fekalnog kolektora dugog cca 220 metara

Početak radova na projektu Sustava fekalne kanalizacije ACI marine Trogir, kojim će se omogućiti priključenje objekata ACI marine kao i šest kućnih priključaka na postojeći kanalizacijski sustav umjesto dosadašnjeg direktnog ispuštanja u more, prigodno je obilježen 16. listopada 2019. godine. 

Sustav fekalne kanalizacije ACI marine Trogir realizira se u suradnji  Vodovoda i kanalizacije Split (VIK), Grada Trogira i ACI marine, a radi se oinvesticiji ukupne vrijednosti cca 690 tisuća kuna, od čega će ACI marina sufinancirati izgradnju u iznosu od 220 tisuća kuna.

Projektom je predviđena izgradnja fekalnog kolektora dugog cca 220 metara i promjera DN 250 mm s 13 revizijskih okana (šahti) pri čemu će se koristiti cijevi izrađene od kvalitetnijih materijala veće čvrstoće, vodonepropusnosti i otpornosti na agresivnije sredine (more). Termin početka radova određen je za sredinu listopada zbog završetka turističke sezone, a završetak je planiran za četiri mjeseca u koji rok je uključen dovršetak i primopredaja cjelokupne dokumentacije za potrebe tehničkog pregleda.

Izvođač radova je Goran i Zoran d.o.o., dok je nadzor u nadležnosti Jahoda d.o.o.

Početku radovauz ostale su prisustvovali trogirski gradonačelnik Ante Bilić i direktor ViK-a Tomislav Šuta.

Vaša reakcija na temu