Počinje ciklus radionica 'Grow Your Skills'

Počinje ciklus radionica 'Grow Your Skills'

Ciljevi projekta su stjecanje dodatnih vještina i kompetencija na području tehnologije, poduzetništva i osobnog razvoja...

Poduzetnički centar Split i Studentski poduzetnički inkubator Ekonomskog fakulteta u Splitu organiziraju ciklus radionica pod nazivom 'Grow Your Skills'. Projekt je sufinanciran od strane Grada Splita. Ciklus je usmjeren studentima Sveučilišta u Splitu, neovisno o njihovom obrazovanju, a tematski obuhvaća područja poduzetništva i tehnologije. S obzirom na dinamiku i stalne promjene trendova, ciklusom radionica nastoje se obuhvatiti područja u poduzetništvu i svijetu rada nužna za uspješno poslovanje i zapošljavanje, kako u uslužnim tako i u proizvodnim djelatnostima. Ciljevi projekta su stjecanje dodatnih vještina i kompetencija na području tehnologije, poduzetništva i osobnog razvoja, poticanje studenata i mladih na inovativnost, interdisciplinarnost i razvoj konkurentnosti na tržištu rada te poticanje poduzetničkih aktivnosti među studentima i mladima.

Radionice koje se kroz ciklus održavaju, obuhvaćaju sljedeće teme:

1) Projektni menadžment

2) Digitalni marketing - Google AdWords

3) Wordpress i internet alati

4) Scrum

5) Grafički dizajn i 3D modeliranje

6) Informatička pismenost

7) Kako napisati dobar životopis i molbu za posao

8) Komunikacijske i prezentacijske vještine

S obzirom na trenutne epidemiološke mjere, sve radionice održavaju putem Zoom i MS Teams platformi. Detaljan raspored radionica dostupan je na web stranici Studentskog poduzetničkog inkubatora gdje se nalaze i obrasci za prijavu na radionice na ​linku​.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(85753, "");
Pregledaj komentare