Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Počinju obilasci Solina kroz projekt 'Grad u tvom Mjesnom odboru'

Počinju obilasci Solina kroz projekt 'Grad u tvom Mjesnom odboru'

Prvi na redu su Mravinci

Solinski gradonačelnik, Dalibor Ninčević, kaže kako danas kreću s novom turom obilaska terena kroz projekt 'Grad u tvom Mjesnom odboru'. 

Započinju s MO Mravince gdje će se s građanima susresti u 17 sati pored parka, u 17.45 sati će biti u MO Kučine u Ulicu Brig, a u 18.30 sati će biti na križanju Mosorske i Puta Libovca.

'Izbori za Hrvatski sabor su iza nas, 'velikom' politikom neka se bave oni koji su za to zaduženi, a mi se okrećemo našim 'malim' temama, a za vas velikim problemima s kojima se svakodnevno susrećete u vašem mjesnom odboru, kvartu i ulici. Komunalna problematika, čistoća grada, kanalizacija, održavanje javnih površina i ulica, javne rasvjete, uređenje dječjih igrališta... sve teme su otvorene. Donosimo neke dobre vijesti, a kao i do sada svi vaši prijedlozi i konstruktivne kritike uvijek su dobrodošli!', poručio je Ninčević svojim sugrađanima. 

Vaša reakcija na temu