Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Čitatelj PODSTRANA 'Prodimila šezdesetka'

PODSTRANA 'Prodimila šezdesetka'

Prometov autobus se pokvario na prometnom raskrižju

Na najprometnijem raskrižju u Hrvatskoj, onom u Podstrani prije pola sata 'prodimila je šezdesetka', javlja nam čitatelj koji nam je poslao i fotografije.


Riječ je o Prometovom autobusu broj 60, koji prometuje na jednoj od najfrekventnijih međugradskih linija. Njegov kvar 'nezgodan' je ne samo za vozača i putnike, nego i za sve sudionike u prometu na Jadranskoj magistrali.

Srećom ovoga puta kvar je bio manji, odnosno problem je brzo i jednostavno uklonjen.

Kako doznajemo od direktora Prometa Miroslava Delića, vozač je primijetio da raste temperatura motora pa je zaustavio autobus kako bi se izbjegao veći kvar.

'Zaustavljanje je trajalo 15, 20 minuta. Došla je naša servisna ekipa koja dežura 24 sata dnevno. Dolili su tekućine te je autobus nastavio put prema Omišu uz pratnju servisne službe. 

U Omišu su primljeni putnici i u ovim trenucima autobus se vraća put Splita. Kada iskrca putnike ide u garažu na kompletni pregled, a liniju će preuzeti drugi autobus', izvijestio je Delić o zastoju na liniji broj 60.

Autobus je inače marke Mercedes iz 2012. godine.

Vaša reakcija na temu