Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić Poginula starica, na nju je naletio 23-godišnji mladić

Poginula starica, na nju je naletio 23-godišnji mladić

Zbog policijskog očevida Jadranska magistrala je bila zatvorena za promet

U prometnoj nesreći koja se jučer dogodila na Jadranskoj magistrali u Konavlima poginula je 78-godišnja pješakinja. Policija je utvrdila da je na nju, oko 15.20 sati, naletio 23-godišnji vozač automobila. 

Nesreća se dogodila u mjestu Popovići, a 23-godišnjak je vozio iz smjera Gruda. Nije prilagodio brzinu i naletio je na 78-godišnjakinju  koja je prelazila cestu na mjestu gdje nije obilježen prijelaz. Od posljedica nesreće je starica preminula na mjestu događaja. Za vrijeme očevida cesta je bila zatvorena za promet, a promet se normalizirao u 17.45 sati. 

- Vozač je uhićen i uz kaznenu prijavu zbog počinjenog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom doveden pritvorskom nadzorniku - poručili su iz dubrovačke policije.

Vaša reakcija na temu