Pogledajte kako će izgledati majice koje će pripadnici HOS-a nositi u srijedu

Pogledajte kako će izgledati majice koje će pripadnici HOS-a nositi u srijedu

Dio branitelja programu će nazočiti u crnim majicama s novim natpisom

Dio braniteljskih udruga, nezadovoljan dolaskom potpredsjednika Borisa Miloševića u Knin te potpredsjednika Tome Medveda u Grubore, državni će vrh u srijedu dočekati prema vlastitom scenariju, već viđenom u Okučanima na obljetnici Bljeska 1. svibnja.

Tada je nekolicina branitelja, odjevena u majice kojima dominira amblem HOS-a, svojom nazočnošću isprovocirala odlazak predsjednika Zorana Milanovića s proslave, a u vrlo sličnim majicama, s istom porukom, u Knin stižu, kako se očekuje, u mnogo većem broju, piše N1.

Premda je Ministarstvo hrvatskih branitelja osiguralo dovoljan broj prigodnih majica s amblemom VRO Oluja te 'u cilju zajedništva i prepoznatljivosti na svečanosti predlažu njihovo odijevanje', dio branitelja programu će nazočiti u crnim majicama s novim natpisom 'Zajedno u ratu, zajedno u miru' te s amblemima Specijalne policije, gardijskih postrojbi i ovoga puta nešto manjim grbom HOS-a, uz koji se veže i poklič 'Za dom spremni'.

Na lijevom je rukavu hrvatska zastava, dok je na desnom otisnuta oznaka postrojbe, primjerice Tigrova ili Puma, donosi N1.Odlučeno je kako će SDSS-ov Boris Milošević prisustvovati obilježavanju Oluje u Kninu u srijedu te kako će ministar branitelja Tomo Medved otići na mjesto stradanja srpskih civila u Gruborima. Boris Milošević je i u subotu podijelio svoju osobnu priču o smrti bake tijekom rata te napisao kako mu odluku o odlasku na obilježavanje Oluje nije bilo lako donijeti, ali kako u Knin ide otvorena srca.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(71644, "");
Pregledaj komentare