Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pogledajte kako derutni i nefunkcionalni stari stan brzo može postati luksuzni apartman
GASTPro Piše: Dalmatinski portal

Pogledajte kako derutni i nefunkcionalni stari stan brzo može postati luksuzni apartman

Splitska tvrtka Kreiranje d.o.o. također je na sajmu GASTPro

S porastom interesa za našu zemlju, pa i Split kao poželjnu turističku destinaciju, raste i potražnja za privatnim smještajnim kapacitetima, osobito apartmanima, bilo da se oni nalaze u stambenim zgradama ili privatnim kućama. Takav način smještaja vrlo rado biraju gosti mlađe životne dobi koji žele određenu razinu slobode za kreiranjem vlastitog slobodnog vremena, ali i infrastrukture koja prati današnji moderan način života.

Renomirana splitska tvrtka Kreiranje d.o.o. također je prisutna na sajmu GASTPro, a na Dalmatinskom portalu ćemo prezentirati kako uz savjete i pomoć njihova arhitekta Davora Hauptmanna naizgled stari, nefunkcionalni stan u vrlo kratkom vremenu može postati vrlo luksuzan, maksimalno funkcionalan i ugodan apartman koji će zadovoljiti i najzahtjevnije turiste. Primjerice, splitski stan od svega 60 četvornih metara, može postati maksimalno funkcionalan i ugodan apartman koji sadrži kuhinju, dnevni boravak, kupaonicu, čak tri sobe, kupaonicu i toalet. Sve to postiže se stručnim planiranjem prostora, uz najbolji omjer ulaganja i kvalitete te maksimalne uštede energije i sigurnog povrata uloženih sredstava. U konačnici, najvažnije je - zadovoljan gost i iznajmljivač.

Vaša reakcija na temu