Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović POSLJEDNJI ISPRAĆAJ Splićani se opraštaju od odvjetnika Jadrana Franceschija

POSLJEDNJI ISPRAĆAJ Splićani se opraštaju od odvjetnika Jadrana Franceschija

Prerano je otišao

Na splitskom groblju Lovrinac mnoštvo ljudi oprostilo se od prerano preminulog odvjetnika Jadrana Franceschija. Umro je u nedjelju u 51. godini. Obitelj se odlučila za tihu sahranu u Omišu. 

Franceschi je bio jedan od najpoznatijih odvjetnika za kazneno pravo i zastupao je stranke u mnogim poznatim slučajevima. Uvijek je bio pristupačan i otvoren, pozitivan i optimističan. Uživao je veliki ugled među kolegama odvjetnicima, sucima i tužiteljima. 

Obožavali su ga i u glazbenim krugovima. Franceschi je bio veliki poznavatelj mnogih žanrova, a sve je oduševljavao sjajnim sviranjem gitare. Bio je aktivan u Hrvatskoj odvjetničkoj komori i Hrvatskom kinološkom savezu. 

Franceschi je bio predani profesionalac, posvećen obitelji, supruzi, sinu i kćeri.

Vaša reakcija na temu