Pokrenuta peticija da se nagrada Grada Splita dodijeli Dejanu Kružiću

Pokrenuta peticija da se nagrada Grada Splita dodijeli Dejanu Kružiću

Sam i na vlastitu inicijativu skinuo je omču zvanu Spaladium Arena s vrata našeg grada i na tome mu hvala, napisano je na stranici Dnevna doza splitskog nereda

Grad Split danas je objavio natječaj za dodjelu nagrada Grada najzaslužnijim Splićanima i grupama, a stranica 'Dnevna doza splitskog nereda' na internetu je pokrenula potpisivanje peticije da se nagrada dodijeli Dejanu Kružiću.

- Često se nagrada Grada Splita dodjeljivala iz političkih ili jubilarnih razloga, ignorirajući ljude koji su za Split dali mnogo, ništa nisu uzeli, a samo zato što nisu nečiji. Stoga, kako i ove godine ne bi nagradu dobivali ljudi koji za naš grad nisu ništa vrijedno spomena napravili odlučili smo stvar uzeti u svoje ruke i kandidirati gospodina Dejana Kružića za nagradu Grada Splita za životno djelo. Sam i na vlastitu inicijativu skinuo je omču zvanu Spaladium Arena s vrata našeg grada i na tome mu hvala. Nagrada Grada Splita je najmanje kako mu se možemo odužiti! - napisano je na stranici.

Prije službenog slanja prijedloga zamolili su pratitelje stranice da potpisom peticije osnaže njihov prijedlog i poruče zajedno Gradu Splitu kakvim ljudima bi nagrada Grada trebala ići. Peticija se može potpisati OVDJE.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(57270, "");
Pregledaj komentare