Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POKUŠAJ TEŠKOG UBOJSTVA Mladi je policajac primijetio kako vozač Golfa krivuda, pokušao ga je zaustaviti, a on ga je udario i odbacio 12 metara

POKUŠAJ TEŠKOG UBOJSTVA Mladi je policajac primijetio kako vozač Golfa krivuda, pokušao ga je zaustaviti, a on ga je udario i odbacio 12 metara

Polomio mu je šest rebara

Vozača Golfa koji je sinoć u Ulici Domovinskog rata automobilom udario mladog policijskog vježbenika i teško ga ozlijedio, očekuje kaznena prijava za pokušaj teškog ubojstva jer se radi o službenoj osobi koja je nastradala tijekom obavljanja službene dužnosti. Policajac je u teškom stanju i liječnici se bore za njegov život, u tijeku je potraga za crnim Golfom i njegovim vozačem. 

Vježbenik i njegov mentor sinoć su bili u redovnoj kontroli prometa u Ulici Domovinskog rata. Bili su kod zaustavljenog BMW-a, kada je vježbenik primijetio kako niz ulicu netko krivudavo vozi automobil. Zamahao je svjetlećom palicom sa znakom Stop-policija kako bi dao znak vozaču da zaustavi vozilo, no ovaj je nastavio s vožnjom. Udario je mladog policajaca prednjim dijelom Golfa i odbacio ga 12 metara na autobusno stajalište i parkirani policijski kombi. 

Vozač Golfa je mjesto nesreće napustio bez osvrtanja. Samo je produžio i pobjegao. Mladom policajcu polomio je šest rebara i nanio brojne druge ozljede.

Vaša reakcija na temu