Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POKUŠAJ UBOJSTVA U SPLITSKOM FAST FOODU Osumnjičeni se brani šutnjom, policija nije utvrdila motiv napada

POKUŠAJ UBOJSTVA U SPLITSKOM FAST FOODU Osumnjičeni se brani šutnjom, policija nije utvrdila motiv napada

Satarom je djelatniku fast fooda napravio ranu na vratu dugu 12 centimetara!

Splitska policija dovršila je kriminalističko istraživanje i 34-godišnjeg Ivana M. predala pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva djelatnika fast fooda u Vukovarskoj. S leđa ga je napao satarom i zarezao po vratu napravivši mu reznu ranu dugu 12 i široku 4 centimetra. Video nadzor otkriva da je djelatniku prišao s leđa i zamahnuo satarom u smjeru njegove glave. 

Nakon što se djelatnik uspio nekako obraniti i dalje je ustrajao u namjeri da ga teško ozlijedi, odnosno, ubije. Dok su se hrvali, s radne površine u kuhinji dohvatio je škare i njima pokušavao dohvatiti djelatnika fast fooda koji ga je na koncu uspio savladati i zadržati do dolaska policijske patrole. 

Osumnjičeni se brani šutnjom, policija, koliko je poznato, nije utvrdila motiv napada. Tijekom popodneva ispitat će ga dežurna zamjenica županijskog državnog odvjetnika. Pretpostavlja se da će predložiti određivanje istražnog zatvora.

Vaša reakcija na temu