Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POKUŠALI POBJEĆI POLICIJI: U Solinu hvatali člana zločinačke organizacije Željka Rajića i njegovog naoružanog prijatelja

POKUŠALI POBJEĆI POLICIJI: U Solinu hvatali člana zločinačke organizacije Željka Rajića i njegovog naoružanog prijatelja

Uporabljena su sredstva prisile

Policija je sinoć u Solinu uhitila Dejana B. i Petra Vuknića, koji je do prije godinu dana bio u istražnom zatvoru kao član zločinačke organizacije Željka Rajića. Na teren je izašla interventna policija nakon dojave da u kafiću sjedi naoružana osoba. 

Kada su uočili službena vozila policije, dvojica su se pokušala udaljiti iz lokala. Nakon što nisu postupili po izdanom upozorenju i zapovijedi policijskih službenika da se zaustave, nad njima su u cilju sprječavanja bijega uporabljena sredstva prisile, tjelesna snaga i sredstva vezivanja, navode u PU splitsko-dalmatinskoj.

Prilikom pregleda kod D. B. je nađen pištolj, dok je Vuknić odbio pretragu automobila. Uhićeni su i dovedeni u službene prostorije. Dejanu B. oduzeli su pištolj i streljivo. 

Kriminalistička istraga je u tijeku. 

Vuknić je lani pušten na slobodu nakon nagodbe s USKOK-om. Dobio je tri i pol godine zatvora za pokušaj teškog ubojstva Joze Čabraje i nanošenje teške tjelesne ozljede Robertu Žuveli

No, vrlo brzo nakon izlaska na slobodu, Vuknić je odlučio rušiti nagodbu tvrdeći da nije bio upućen da priznaje sve što mu se stavlja na teret. Nedavno je izjavio za Slobodnu Dalmaciju kako vjeruje u pravosudni sustav te se nada da će u konačnici biti oslobođen optužbi.

Vaša reakcija na temu