Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: PU SD Policajac Aleksandar Šubara dobio nagradu Grada Trogira

Policajac Aleksandar Šubara dobio nagradu Grada Trogira

Odlikuju ga profesionalan i predan odnos prema radnim zadaćama

Povodom blagdana sv. Mihovila i Dana policije, danas je u Trogiru gradonačelnik Ante Bilić nagradio najboljeg policajca Policijske postaje Trogir Aleksandra Šubaru

Aleksandar Šubara djelatnik je Policijske postaje Trogir od 2013. godine. Najveći dio svoje profesionalne karijere radi kao motociklist, na poslovima sigurnosti prometa na cestama, ali i svim drugim poslovima policajca na terenu.

Odlikuju ga profesionalan i predan odnos prema radnim zadaćama, uvijek s primjerenim poštovanjem prema građanima te iznimni radni rezultati. Pored zahvalnice za osobiti doprinos sigurnosti grada Trogira, gradonačelnik je u ime Grada Šubari dodijelio i ručni sat kao uspomenu i nagradu za njegov rad. 

Grad Trogir je ovom gestom još jednom pokazao poštovanje i zahvalnost za ulogu koju policija, a posebno policijski službenici koji rade na terenu, imaju u zajednici. Na svečanosti je bio i načelnik Policijske postaje Trogir Marko Doljanin.

Vaša reakcija na temu