Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Policajcu ozlijedio oko odupirući se privođenju

Policajcu ozlijedio oko odupirući se privođenju

Slijedi mu niz prijava

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u dobi od 23 i 21 godinu.

Naime, sumnjiči ih se da su se jučer, 06. kolovoza oko 04 sata u Šopotskoj ulici u Benkovcu verbalno, a potom i fizički sukobili te je 23-godišnjaku nakon liječničke pomoći utvrđena teška tjelesna ozljeda. 

Obojica su uhićena i privedena u službene prostorije gdje je nad njima provedeno kriminalističko istraživanje pri čemu je 23-godišnjak verbalno vrijeđao i omalovažavao policijske službenike te pružao aktivan otpor.

Kako muškarac nije prestajao s aktivnim pružanjem otpora, policijski službenici su ga  uz uporabu tjelesne snage polegli na pod, kojom prilikom je muškarac udario policijskog službenika u predjelu oka, te ga pri tom lakše ozlijedio.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja,  nadležnom državnom  odvjetništvu podnosi se kaznena prijava protiv  21-godišnjaka zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda, te protiv 23-godišnjaka zbog sumnje da je počinio kazneno djelo  Prisila prema službenoj osobi u pokušaju.

Vaša reakcija na temu