Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POLICIJA IPAK UREDOVALA: S Poljuda u postaju odveli dva instruktora vožnje

POLICIJA IPAK UREDOVALA: S Poljuda u postaju odveli dva instruktora vožnje

'Pogledajte što se u Hrvatskoj dogodi kada se čovjek bori za plaću i svoja prava'

Današnje okupljanje instruktora vožnje na poligonu pred poljudskim stadionom u znak prosvjeda protiv dampinških cijena konkurencije ipak nije proteklo bez policijske intervencije.

S Poljuda su u Prvu postaju odveli dvojicu instruktora, i to, kako nam je objašnjeno, zbog toga što se nisu htjeli maknuti s poligona nakon zapovijedi policajaca, čime su ostvarili obilježje prekršaja članka 23. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. 

Kako je to izgledalo, možete pogledate na snimci. Osim instruktora kojeg policajci vode, priveden je i njegov kolega koji je snimao. 

'Evo instruktora privode jer se bori za svoju plaću i svoja prava. Pogledajte na kraju što se u Hrvatskoj dogodi', komentirao je instruktor prije no što su i njega odveli. 

Na poligonu se danas okupilo 30-ak instruktora s isto toliko vozila kako bi upozorili na problem s nekim auto školama koje obuku vozača nude po značajno nižim cijenama. 

Instruktori jutros nisu htjeli ništa izjavljivati, ali su najavili da će tijekom dana poslati medijima priopćenje o razlozima okupljanja.

Vaša reakcija na temu