Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Policija je o dojavu o napadu u Kaštelima dobila prije nekoliko dana, ali tek su danas vidjeli snimku

Policija je o dojavu o napadu u Kaštelima dobila prije nekoliko dana, ali tek su danas vidjeli snimku

Identificirani su i napadači i osobe koje su bile s njima. Dvojica su maloljetnici

Snimka brutalnog nasilja na kojoj dvojica huligana u Kaštelima maltretiraju fizički slabijeg momka, a njihovi prijatelji sve to gledaju i snimaju, šokirala je Hrvatsku. Komentari pljušte sa svih strana, a među njima i oni kako su napadači djeca zaposlenika MORH-a i MUP-a. Ravnateljica kaštelanske škole u koju ide žrtva i jedan od napadača rekla nam je da ju je policija već prije par dana kontaktirala pa smo zato upitali policiju otkada oni znaju za napad i je li netko od roditelja napadača zaposlen u policiji. 

Odgovoreno nam je da nitko od policijskih službenika nema nikakve veze s napadačima i da su obavijest o sukobu mlađih osoba dobili prije par dana te su odmah započeli istragu slučaja. Provjerili su je li možda žrtva potražila liječničku pomoć u bolnici, a u sklopu istrage javili su se i ravnateljici škole u Kaštelima kako bi provjerili ima li među učenicima netko povezan s napadom. 

Policija je, međutim, tek danas došla u posjed snimke te su nakon toga vrlo brzo identificirali dvojicu napadača, ali i dvije osobe koje su bile s njima. Jedan je snimao iživljavanje, a drugi sve to skupa promatrao. Kako smo doznali, dvojica su maloljetni. 

Nakon završetka kriminalističkog istraživanja očekuje se privođenje na ispitivanje u Državno odvjetništvo. 

Huligani su napali momka prije osam dana tražeći od njega da im za dva dana donese dvije tisuća kuna zbog duga od 200 kuna.

Vaša reakcija na temu