Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Policija kod Kerumovog nećaka pronašla pištolje

Policija kod Kerumovog nećaka pronašla pištolje

Već je suđen zbog oružja i marihuane

Splitska policija opet je pronašla oružje kod Josipa Keruma, nećaka Željka Keruma, kojem su već sudili zbog arsenala na Čiovu i 15 kilograma marihuane koju je prevozio u automobilu zaustavljenom u Zagrebu. 

Radi se, kako doznajemo, o dva pištolja koji su pronađeni tijekom pretrage kuće na Brdima. 

Policija je izvijestila kako će protiv Josipa Keruma i 39-godišnjakinje dignuti optužni prijedlog zbog prekršaja Zakona o oružju i kako se kriminalističko istraživanje nastavlja. 

Josip Kerum je za marihuanu osuđen na godinu dana zatvora, dok je za arsenal na Čiovu osuđen nepravomoćno također na godinu dana, no zatvorska kazna mu je zamijenjena uvjetnom uz obrazloženje da nije nastupila nikakva šteta za društvenu zajednicu. 

U apartmanu na Čiovu nađeno je 11 strojnica, puškomitraljeza i automatskih pušaka, dvije poluautomatske puške, 10 pištolja, dva revolvera, 13.297 komada puščanog i pištoljskog streljiva, topnički projektil i improvizirane eksplozivne naprave s mobitelima kao upaljačima. 

Na suđenju je kazao da se radilo o oružju pokojnog djeda. Skrušeno se pokajao što oružje nije prijavio i legalizirao.

Vaša reakcija na temu