Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović POLICIJA NA CESTAMA Sutra će u Splitsko-dalmatinskoj županiji kontrolirati motocikliste

POLICIJA NA CESTAMA Sutra će u Splitsko-dalmatinskoj županiji kontrolirati motocikliste

Pozivaju sudionike u prometu da poštuju propise

Iz PU splitsko-dalmatinske najavljuju kako će sutra, od 10 do 14 sati, provoditi preventivno-represivna akcija usmjerena na suzbijanje prometnih nesreća i prekršaja koje uzrokuju vozači mopeda i motocikala.

Akcija je, navode, usmjerena sprječavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja, posebno prekršaja prekoračenja brzine, vožnje pod utjecajem alkohola/droga, korištenje mobilnog telefona, nepropisna pretjecanja, upravljanje vozilom prije stjecanja prava i pod zabranom, upravljanje neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom, te posebno prema ponavljačima teških prometnih prekršaja - recidivistima.

'Pozivamo sve sudionike u prometu da poštuju prometne propise, nose zaštitne kacige i posebno kroz ograničenja brzine, da ne upravljaju vozilom ako su pod utjecajem alkohola ili droga, da ne koriste mobilne telefone tijekom vožnje, a također i vozače osobnih i teretnih vozila da svojom vožnjom ne ugrožavaju upravo vozače mopeda i motocikala, kako bi odgovornim ponašanjem zajedno doprinijeli sigurnosti u prometu', poručuju iz policije.

Vaša reakcija na temu