Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Policija nije našla tragove pucnjave u Labinskoj dragi, istražuju tko je prijetio ranjenom

Policija nije našla tragove pucnjave u Labinskoj dragi, istražuju tko je prijetio ranjenom

Očevid nije potvrdio riječi 29-godišnjaka kojem je u nedjelju ujutro prostrijeljena ruka

Nakon što se jučer rano ujutro u splitskoj bolnici s prostrjelnom ranom ruke pojavio 29-godišnjak, policija je na širem prostoru Labinske drage uz cestu koja vodi prema Primorskom Dolcu obavila očevid. Ranjeni mladić kazao je policajcima da se vraćao kući te je zaustavio vozilo kako bi se pomokrio. U tom trenutku naišla su dvojica na skuteru i zapucali. Ne zna o kome se radi, tvrdi da nije primao nikakve prijetnje.

Očevid nije potvrdio riječi ranjenog 29-godišnjaka. Policajcima nije mogao točno reći na kojem se mjestu dogodilo propucavanje tako da je pretražen širi teren, ali nisu pronađeni nikakvi tragovi pucnjave ili bilo što slično. Pretpostavlja se, stoga, da je 29-godišnjak ranjen na nekom drugom mjestu.

Ranjen je hicem iz neposredne blizine pa se sumnja da zna tko je pucao u njega, samo to nije spreman kazati. Policija razgovara sa širim krugom osoba i istražuje tko je prijetio ranjenom mladiću.

 

Vaša reakcija na temu