Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POLICIJA OBJAVILA DETALJE: Devetogodišnje dijete je poginulo u Obrovcu, eksplozivna naprava je bila u vozilu

POLICIJA OBJAVILA DETALJE: Devetogodišnje dijete je poginulo u Obrovcu, eksplozivna naprava je bila u vozilu

Još se ne zna kakva je naprava eksplodirala

Policija je objavila detalje eksplozije u Obrovcu u kojoj je poginulo dijete. Nisu utvrdili koje je što je eksplodiralo, ali znaju da se nalazilo u automobilu čeških oznaka. 

Nesreća se dogodila na odmorištu zu županijsku cestu. Na mjestu događaja je poginulo 9-godišnje dijete dok su dvije žene u dobi od 49 i 34 godine te 39-godišnjak prevezeni u zadarsku bolnicu gdje im je pružena pomoć liječnika. Obje ženske osobe zadržane su na daljnjem liječenju, dok je muškarac nakon ukazane pomoći otpušten na kućnu njegu.

Kako neslužbeno doznaje Zadarski list, obitelj se kamperom zaustavila na autobusnoj stanici Bilišane prema Žegaru, a pretpostavlja se kako je eksplodirao plin koji se nalazi u spremnicima.

Jedna od pacijentica zadobila je ozljede trbuha i po hitno završenoj obradi operirana je tijekom noći, ista je stabilno i nalazi se u Jedinici intenzivnog liječenja. Druga pacijentica zadobila je tešku ozljedu oka te je primarno zbrinuta na Odjelu za oftalmologiju gdje se i nalazi te je ista za sada stabilno i na daljnjem je liječenju.

Zbog eksplozije, na automobilu čeških registarskih oznaka nastala su manja oštećenja. 

'Očevid je proveden uz nazočnost zamjenika Županijskog državnog odvjetništva u Zadru koji je naložio obdukciju nad tijelom preminule osobe. Tijekom jutra policijski službenici nastavljaju s provođenjem očevida i kriminalističkim istraživanjem. Županijska cesta ŽC-6025 i dalje je zatvorena za sav promet. Policija nastavlja s provođenjem očevida i daljnjeg kriminalističkog istraživanja s ciljem utvrđivanja svih okolnosti nastanka ovog događaja', poručuju iz policije.

Vaša reakcija na temu