Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: ŠibenikIN POLICIJA OBJAVILA DETALJE: Dijete je u prometnoj nesreći teže ozlijeđeno i prevezeno u KBC Split

POLICIJA OBJAVILA DETALJE: Dijete je u prometnoj nesreći teže ozlijeđeno i prevezeno u KBC Split

Vozač BMW-a je izgubio nadzor nad vozilom i prešao u suprotnu traku

Policija je objavila detalje jučerašnje prometne nesreće koja se jučer oko 14.50 sati dogodila u Njivicama.

- U prometnoj nesreći je teže ozlijeđeno dijete kao putnik iz osobnog automobila Renault. Dijete je prevezeno na daljnje liječenje u Klinički bolnički centar Split, dok su 23-godišnja vozačica i 19-godišnji putnik iz tog osobnog automobila lakše ozlijeđeni – rekla je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske.

Još je rekla:

- Do prometne nesreće je došlo kada je 63-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom BMW, njemačkih registracijskih oznaka, krećući se državnom  cestom D-8, iz smjera Njivica prema Šibeniku, zbog neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama ceste, u desnom zavoju izgubio nadzor nad upravljačem i vozilom prešao na prometnu traku namijenjenu za vozila iz suprotnoga smjera, gdje  je došlo do sudara  njegova vozila s osobnim automobilom Opel, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je tom cestom iz smjera Šibenika u smjeru Njivica upravljala 55-godišnja vozačica. Uslijed udara to vozilo u zanošenju i rotiranju prelazi na južnu prometnu traku, gdje je došlo do sudara tog vozila i osobnog automobila Kia, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je iz smjera Njivica prema Šibeniku upravljao 48-godišnji vozač. Osobni automobil BMW nakon sudara nastavlja nekontroliranu vožnju po sjevernoj prometnoj traci, gdje dolazi do sudara tog vozila s osobnim automobilom Renault, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je smjera Šibenika u smjeru Njivica, upravljala 23-godišnja vozačica, koja od siline udara biva odbačena izvan kolnika, gdje se i zaustavlja, dok se osobni automobil BMW u rotiranju zaustavio na južnoj prometnoj traci. Protiv 63-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu. 

Vaša reakcija na temu