Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POLICIJA OBJAVILA Utvrđen uzrok požara u Trogiru

POLICIJA OBJAVILA Utvrđen uzrok požara u Trogiru

Vatru je gasilo 37 vatrogasaca

Policija je utvrdila urok požara koji je prekjučer navečer izbio u potkrovlju kuće u staroj gradskoj jezgri Trogira. Poginuo je 42-godišnji muškarac, a jedna je žena s teškim ozljedama prevezena u splitsku bolnicu. Jedan vatrogasac JVP-a Trogir je lakše ozlijeđen.

- Očevid požara u Trogiru  te je tom prilikom utvrđeno kako je uzrok požara otvoreni plamen ili žar. Za sada nema tragova koji upućuju na kazneno djelo - izvijestili su iz policije.

Požar se vrlo brzo proširio i na ostala tri krovišta obližnjih stanova. U vrijeme izbijanja požara u kući je bilo sedam stanara koji su iz objekta izašli neozlijeđeni. Vatru je gasilo 37 vatrogasaca.

Vaša reakcija na temu