Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Policija otkrila zašto je puklo staklo ispred Centrala

Policija otkrila zašto je puklo staklo ispred Centrala

Jedna je osoba zadobila teške ozljede

Splitska policija je utvrdila razloge pucanja stakla ispred kluba Central. Zaključili su kako je staklo puklo zbog naguravanja većeg broja ljudi prilikom ulaska u klub.

Ozlijeđeno je više ljudi. Jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozlijede i zadržana je u bolnici. Ostale osobe su zadobile lakše ozljede i pušteni su nakon liječničke obrade.

Malo poslije ponoći rasprsnuo se stakleni izlog robne kuće kraj ulaza, a veliki komadi teškog stakla zasuli su mlade koji su nestrpljivo čekali red.

'Osoblje je odmah priskočilo, stiglo je pet vozila Hitne pomoći, i policija je brzo došla. Svi su pomagali unesrećenima. Nije bilo nikakvog incidenta ili sukoba, staklo je jednostavno puklo pod naletom tijela', kazali su nam u klubu.

Vaša reakcija na temu