Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Policija po Klisu hvata muškarca, sumnja se da je gušio dijete u vodi

Policija po Klisu hvata muškarca, sumnja se da je gušio dijete u vodi

Pobjegao je iz kuće

Značajne policijske snage angažirane su večeras u Klisu. Traže muškarca zbog sumnje da je gušio vlastito dijete u vodi.

Policiju su na noge digli liječnici splitskog KBC-a nakon što je majka dijete dovela u bolnicu.

Kako doznajemo, dijete nije u životnoj opasnosti.

Muškarac je pobjegao iz kuće kada je shvatio da dolaze po njega i sada ga traže.

Evo što policija kaže:

'Osoba koja se dovodi u svezu s ovim događajem kao osumnjičeni je Mario Usanović, rođen 1989., koji je dolaskom policijskih službenika na adresu stanovanja na Klisu pobjegao u nepoznatom pravcu. Osoba je u trenutku bijega bila obučena u zelene maskirne hlače, crne čizme te je bio bez majice. Molimo građane da ukoliko uoče osobu naprijed navedenog opisa, da ne prilaze navedenom muškarcu i da o tome odmah obavijeste policiju na broj 192.'

Na terenu smo zatekli dvadesetak policajaca s više vozila. Pretpostavlja se da se muškarac i dalje nalazi na području Klisa, ali se provjeravaju i sva vozila na području Solina. Kako doznajemo, bjegunac nije naoružan.

Vaša reakcija na temu