Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Policija privela švedsku manekenku koja je 'okupirala' otok kraj Rogoznice, završila je u zatvoru

Policija privela švedsku manekenku koja je 'okupirala' otok kraj Rogoznice, završila je u zatvoru

Alkoholizirana je narušavala javni red i mir u Splitu

Švedska manekenka Isabella Viola Lindblom, koja je ovih dana prozivana u medijima zbog 'okupacije' otočića Jaz kod Rogoznice, završila je u splitskom zatvoru zbog remećenja reda i mira u trgovačkom centru Bauhaus na periferiji grada. 

Policajci su stigli po pozivu iz centra. Manekenka je podigla glas na policajce pa su joj na kraju stavili lisice i odveli je. Ispostavilo se da je bila alkoholizirana, izmjereno joj je 1,6 promila. 

Protiv Šveđanke je podignut optužni prijedlog, a Općinski prekršajni sud u Splitu odredio joj je zadržavanje na Bilicama u trajanju od tjedan dana. Presuda će biti naknadno donesena. 

Švedska manekenka naselila se na otočiću prije mjesec dana i sa sobom je donijela kokoši. Nakon što se u medijima doznalo za njenu priču, napustila je Jaz i krenula prema jugu. Sada je neplanirano završila iza rešetaka. 

Ovo joj inače nije prvi prekršaj u Splitu. Prošle godine je procesuirana za mahanje plastičnim pištoljem u jednom hotelu.

Vaša reakcija na temu