Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Policija pronašla tipa koji je pišao po Smoji, sutkinja ga poslala 15 dana u zatvor

Policija pronašla tipa koji je pišao po Smoji, sutkinja ga poslala 15 dana u zatvor

Tvrdi da se radilo o šali za njegovu djevojku

Splitska policija pronašla je muškarca koji je pišao po spomeniku Miljenku Smoji na Matejuški. Riječ je o 27-godišnjaku iz Splita koji je već prekršajno prijavljivan. 

Policija ga sumnjiči za prekršaj članka 6. Zakona o javnom redu i miru. Priveden je na Općinski prekršajni sud, traži se zadržavanje u zatvoru i zatvorska kazna.

Kako doznajemo, privedeni negira da je urinirao po spomeniku. Tvrdi da je to zapravo bila šala za njegovu djevojku koja je obožavateljica opusa Miljenka Smoje i da nije urinirao već prolijevao vodu iz boce koju je držao u ruci.

Kako doznajemo, sutkinja je ispitala privedenog i prihvatila prijedlog policije da mu se produlji zadržavanje - poslala ga je u zatvor na 15 dana, upravo koliko je policija tražila za sankcioniranje ovog prekršaja.

Vaša reakcija na temu