Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Policija pronašla tko je ukrao torbu punu para bogatoj Ukrajinki, radi se o tri djelatnika lokalne komunalne tvrtke

Policija pronašla tko je ukrao torbu punu para bogatoj Ukrajinki, radi se o tri djelatnika lokalne komunalne tvrtke

Nisu stigli potrošiti sav novac

Policija je uspješno razriješila slučaj nestanka torbe pune novaca bogate Ukrajinke Tetianae Glynianae koja je misteriozno iščezla prije dva tjedna ispred njezine kuće u Brelima. 

Ispostavilo se da su torbu sa 16 tisuća eura odnijeli radnici lokalne komunalne tvrtke. Pronađeni su nakon par dana istrage. Nađena je i torba s većinom novca koja je vraćena vlasnici.

Glyniana je u središte medijske pozornosti došla prije mjesec dana kada se otkrilo da je u koncem prošle godine kupila tri splitska hotela. No, ubrzo se saznalo i da ih je još brže prodala, i to Dijanu Jahjefendiću, bivšem suprugu glumice Ane Gruice. On je danas upisan i kao osnivač društava i kao osoba ovlaštena za zastupanje.

Kupovina splitskih hotela privukla je pažnju ukrajinskih medija koji su podsjetili da su tvrtke u vlasništvu Glynianae dugogodišnji opskrbljivači hranom ukrajinske vojske i da se za njom vuče nekoliko afera povezanih s visokim cijenama proizvoda te sumnjom u moguću korupciju i zlouporabe.

Vaša reakcija na temu