Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP POLICIJA PUCALA NAKON DERBIJA Pred Torcidinim prostorijama oružjem i suzavcem smirivali nered. Privedeno šest osoba, ozlijeđeni policajci

POLICIJA PUCALA NAKON DERBIJA Pred Torcidinim prostorijama oružjem i suzavcem smirivali nered. Privedeno šest osoba, ozlijeđeni policajci

Branili su se od navijača koji su ih, kažu, gađali bocama

Sinoć  oko 23.50 sati, Zrinsko-franskopanskoj ulici, građani su pozvali policiju zbog narušavanja javnog reda i mira pred Torcidinim prostorijama.

'Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja osobe su napale policijske službenike na način da su prema njima bacali boce. U događaju su četiri policijska službenika zadobili lakše tjelesne ozlijede. 

U cilju odbijanja daljnjeg napada policijski službenik je u zrak ispalio tri streljiva, te su policijski službenici uporabili sredstva prisile, sprej s nadražujućom tvari i službenu palicu, a sve kako bi zaustavili daljnji  napad i uspostavili povoljno stanje javnog reda i mira', rekli su nam iz PU splitsko-dalmatinske.  

Privedeno je šest osoba, dok su se ostali sudionici događaja razbježali. Na mjestu događaja je obavljen očevid. 

Vaša reakcija na temu