Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Policija uhitila dvije osobe zbog napada na novinarku, misu na Sirobuji nisu prekidali

Policija uhitila dvije osobe zbog napada na novinarku, misu na Sirobuji nisu prekidali

U PU splitskoj potvrdili su da nisu jutros bili pred crkvom

Splitska policija uhitila je dvije osobe zbog napada na novinarku Dalmatinskog portala tijekom služenja mise u crkvi na Sirobuji, potvrđeno nam je u PU splitsko-dalmatinskoj. 

Uhićeni su odvedeni na kriminalističko istraživanje u postaju na Bačvicama. 

U policiji su nam potvrdili da nisu jutros bili pred crkvom na Sirobuji. Obilazili su lokaciju, no od srijede nisu zabilježili nikakve aktivnosti. Došli su tek nakon poziva zbog napada na novinarku Dalmatinskog portala. 

Misa se još služila, u crkvi su zatekli 20 osoba na odgovarajućem razmaku. Misu nisu prekidali, o svemu će izvijestiti Stožer civilne zaštite i Državni inspektorat. 

Da će jutros biti mise na Sirobuji inače nije bila nikakva tajna. Župnik don Josip Delaš nekoliko puta je istaknuo kako će služiti misu na Uskrs. Policija je prošlog tjedna u tri navrata dolazila pred crkvu na Sirobuji i upozoravala građane na zabranu okupljanja. Posljednji put izložili su se gnjevu don Delaša koji je pozvao Boga da kazni policajce pa je zbog toga dobio prekršajnu prijavu.

Vaša reakcija na temu