Policija uhitila mladiće koji su ih nakon utakmice s Varaždinom na Poljudu gađali kamenjem i bocama

Policija uhitila mladiće koji su ih nakon utakmice s Varaždinom na Poljudu gađali kamenjem i bocama

Nakon istrage su ih predali pritvorskom nadzorniku

Iz splitske policije poručuju da su dovršili kriminalističko istraživanje nad trojicom mladića koji su ih napali prije šest dana nakon utakmice koju su Hajduk i Varaždin odigrali na Poljudu. Incident se dogodio na sjevernoj šetnici stadiona kada je policajac uočio osobu za koju je postojala sumnja da je prethodno na stadionu aktivirala pirotehničko sredstvo. Prilikom postupanja prema njemu, oko njih se okupila skupina muškaraca koji su policajca pokušali spriječiti u postupanju. 

- S obzirom na to, intervenirali su ostali policijski službenici, tako što su skupini naredili da se raziđe, a kada su se osobe na to oglušile, u cilju odbijanja napada i savladavanja otpora, prema skupini su uporabili sredstva prisile, odnosno palicu. U jednom trenutku, nakon što se povukla, iz skupine je bačeno nekoliko kamenja i staklenih boca prema policijskim službenicima, nakon čega se skupina razbježala - opisali su iz policije. 

Zbog svega su protiv 21-godišnjaka, 19-godišnjaka i 18-godišnjaka podijeli kaznenu prijavu zbog napada na službenu osobu, a nakon istrage su ih predali pritvorskom nadzorniku. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(52575, "");
Pregledaj komentare