Policija uhvatila dilere

Policija uhvatila dilere

Droga je pronađena na području Kaštela i Omiša

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom, kod kojega su pretragom doma na području Kaštela pronašli ukupno 77,8 grama marihuane i vagu za precizno mjerenje.

- Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je 6. studenog prodao 3,30 grama marihuane 37-godišnjaku, kojeg su policijski službenici nakon toga zatekli s navedenom količinom droge. Također se sumnjiči i za prodaju 3,50 grama marihuane 48-godišnjaku, koji je 19. studenog zatečen na ulici, s tom količinom droge - rekla je Antonela Lolić, glasnogovrnica PU splitsko-dalmatinske.

Protiv 37-godišnjaka i 48-godišnjaka podneseni su optužni prijedlozi nadležnom Prekršajnom sudu, zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, dok je protiv 42-godišnjaka podnesena kaznena prijava, zbog uvodno spomenutog kaznenog djela i doveden je pritvorskom nadzorniku.

Za isto kazneno djelo osumnjičen je i 41-godišnjak, nad kojim su kriminalističko istraživanje proveli policijski službenici PP Omiš. Utvrđena je sumnja da je prodao 0,71 gram kokaina 50-godišnjaku, kojeg su policijski službenici 20. studenog na području Omiša zatekli sa istom količinom kokaina i protiv njega podnijeli Optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga. 

Obavljenom pretragom doma 41-godišnjaka, na širem omiškom području, pronađeno je ukupno 99,13 grama kokaina. Protiv njega je podnesena odgovarajuća kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu. 

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14