Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POLICIJA UTVRDILA UZROK POŽARA Na Rivi došlo do samozapaljenja elektromopeda

POLICIJA UTVRDILA UZROK POŽARA Na Rivi došlo do samozapaljenja elektromopeda

Vatra se brzo proširila i uništila još osam skutera i motora

Splitska policija utvrdila je da je uzrok jučerašnjeg požara na Rivi tehnički kvar i samozapaljenje elektromopeda. Vatra se brzo proširila na osam skutera i motora, koji su u požaru potpuno uništeni. Nagorjelo je još pet motocikala, dva osobna automobila, dvije bicikle i dvije palme. 

Požar je izbio jučer iza 13 sati. Građani su uspjeli odgurati par vozila van domašaja vatre. Sirijski gost iz Njemačke Abdul bio je među njima. On je razbio staklo na vratima BMW-a i s drugima ga maknuo na sigurnu udaljenost. 

Vlasnik restorana Corto Maltese Danijell Nikolla dotrčao je do požara i odmah se uključio u spašavanje imovine. Njegov restoran udaljen je dobrih 300 metara od lokacije na kojoj je gorjelo. Dotrčao je čim je osjetio smrad paljevine koja se proširila središtem Splita. 

Vatru su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Split. Svi su bili iznenađeni kako se vatra brzo rasplamsala i uništila toliko skutera. Pretpostavlja se da su na elektromopedu prsnule baterije i tako pospješile brzi razvoj požara.

Vaša reakcija na temu