Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POLICIJA ZAKLJUČILA ISTRAGU BEZ PRIJAVE Nema svjedoka koji kaže da je Mađar namjerno skočio na labuda?!

POLICIJA ZAKLJUČILA ISTRAGU BEZ PRIJAVE Nema svjedoka koji kaže da je Mađar namjerno skočio na labuda?!

Nisu utvrdili obilježje kaznenog djela ili prekršaja

Nakon dodatnih izvida i koordinacije šibenska policija ipak je zaključila istragu smrti labuda u Skradinu bez ikakve prijave. Podsjetimo, slučaj Mađara koji je s jahte skočio na nesretnu životinju i tako je usmrtio, uznemirio je javnost do te mjere da je Državno odvjetništvo naložilo policiji dodatne izvide. 

Policija je i nakon dodatne provjere na kraju izvela identičan zaključak. Nema ni prekršaja, ni kaznenog djela. Kako neslužbeno doznajemo, nije pronađen nijedan svjedok koji bi potvrdio kako je Mađar namjerno skočio na labuda. 

A mediji su dan, dva nakon ovog događaja prenijeli iskaze očevidaca koji su tvrdili da se nije radilo o nikakvom slučaju, već čistoj namjeri. Štoviše, kazali su kako se društvo na jahti dobro zabavljalo i kako su sve snimali mobitelom. 

Kako nam je pojašnjeno, do takvog iskaza policajci nisu došli pa su na kraju slučaj zaključili bez prijave. Izvješće su podnijeli Državnom inspektoratu kako bi utvrdili imaju li oni elemenata za postupanje.

Vaša reakcija na temu