Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PREŠAO GRANICU DVA PUTA? Predao se odbjegli bankar iz Vrlike, došetao je do sjedišta splitske policije

PREŠAO GRANICU DVA PUTA? Predao se odbjegli bankar iz Vrlike, došetao je do sjedišta splitske policije

Za Srđanom Djakovićem tragalo se od prošlog ponedjeljka radi milijunske pronevjere

Najtraženiji hrvatski bjegunac proteklog tjedna, odbjegli bankar iz Vrlike Srđan Djaković, pojavio se jutros u samom sjedištu splitske policije i predao se inspektorima koji su ga smjesta odveli na kriminalističko istraživanje kako bi razjasnili gdje je nestalo više od 11 milijuna kuna iz poslovnice OTP banke. 

Informaciju o predaji potvrdila nam je Antonela Lolić, glasnogovornica splitske Policijske uprave. 

'Osoba koja se dovodi u vezu s prijavljenim slučajem pronevjere u Vrlici, predala se jutros u prostorijama Policijske uprave splitsko-dalmatinske', kazala je Lolić. 

Za Djakovićem se tragalo od prošlog ponedjeljka kada je otkriveno da je iz sefa banke nestalo više od 11 milijuna kuna. Navodno je novac 'počistio' u petak i pobjegao u BiH. Kako se neometano opet vratio u Hrvatsku i dovezao do Splita, pitat ćemo policiju. 

Vaša reakcija na temu