Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Policijski inspektor sinu dojavio da je pod obradom zbog droge, suspendiran je

Policijski inspektor sinu dojavio da je pod obradom zbog droge, suspendiran je

Prijavljen je za odavanje službene tajne

PU splitska izvijestila je kako je 47-godišnji policijski službenik prijavljen za odavanje službene tajne i nedozvoljenu trgovinu. 

Nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je radi daljnje prodaje kupovao plinske boce za jednokratnu upotrebu s fluoriranim stakleničkim plinovima čiji je promet zabranjen. U njegovom osobnom vozilu pronađene su dvije takve boce. 

Kriminalističkim istraživanjem inspektori su otkrili i kako je njihov kolega u više navrata trećoj osobi priopćio podatke koji su službena tajna. 

Kako doznajemo, radilo se o njegovom sinu koji je bio pod policijskom obradom zbog droge. Poslao mu je poruku da ukloni sve iz stana. 

PU je izvijestila kako je policijski službenik udaljen iz službe. Protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak.

Vaša reakcija na temu