POLITIČKA PROSTITUCIJA I ŽABOKREČINA: SDP-ovac i HSLS-ovac zaratili na Fejsu zbog Rose i Kate

POLITIČKA PROSTITUCIJA I ŽABOKREČINA: SDP-ovac i HSLS-ovac zaratili na Fejsu zbog Rose i Kate

Damir Barbir i Tonći Blažević su izmijenili teške riječi

Damir Barbir, potpredsjednik splitskog SDP- a, izvršni tajnik za koordinaciju i rad s članstvom, simpatizerima i građanima nacionalnih socijaldemokrata i liberal Tonći Blažević 'zaratili' su na Facebooku.

Barbir se, naime, jučer, prisjetio Rose Luxemburg, na obljetnicu njenog ubojstva, a Blažević mu je poručio da se javi liderici Radničke fronte Katarini Peović

'Riječ je o snažnoj ženi koja se borila za ljudska prava, mijenjala društvene poretke i pokazala kako su snažne žene nepobjedive, slobodne i neukrotive te svojom snagom stvaraju bolji svijet.

I onda hrvatski narod kroz povijest u EU parlament izabere ‘drugotnu’ Marijanu Petir i Ružu Tomašić koje baštine potpuno suprotne vrijednosti, a da nije bilo žena kao Rosa Luxemburg, nikada ni ne bi bile tu', napisao je Barbir.

Dan nakon, u subotu navečer Blažević je u komentarima Barbiru napisao 'Odi u RF, Kate je tamo'.

Barbir je uzvratio riječima 'Da, Katarina Peović ima stav. Ona sa svojim stavovima dobije u jednom izbornom ciklusu toliko glasova koliko ti ne možeš u desetljeću ‘političke prostitucije’. 

Možda za zapitati se...

Da nije do stava?'.

Blažević nije ostao dužan, napisao je 'ahahaha, javio se pravi', a potom u narednom komentaru se raspisao:

- Damir Barbir no s obzirom da ti dio redixa lajka red je dodat sljedeće: ono što znamo obojica, samo ti ne smiš reć je to da sam ja u svojoj kako je ti zoveš 'prostituciji' više napravio (a nisam puno) za ovaj grad nego cili tvoj sježeni SDPu ovih 8 godina. Od te vaše žabokrečine izdvojio bih Blaževskog, Markića i Chepu. Potonji ima barem coyones, onog što fali vama u toj stranci. Jadno je da ste taoci frajera bolesne ambicije koji u normalnoj demokraciji ne bi mogao bit nit član bilo koje stranke. Dali ste nam poluredikula za gradonačelnika. Uz to je bio osvetoljubljiv i ima je širinu pogleda pauka (životinje). Bez obzira što uobičajeno laprdaš o mom liku&nedjelu mogu kazat da se i ti pinku izdvajaš. No, ti nisi socijaldemokrat. Ti si prelivo. Meni to ne smeta. Okani se ovih za 500 kuna. Odi tamo di te srce vuče.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(86044, "");
Pregledaj komentare