Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POLITIČKA PROSTITUCIJA I ŽABOKREČINA: SDP-ovac i HSLS-ovac zaratili na Fejsu zbog Rose i Kate

POLITIČKA PROSTITUCIJA I ŽABOKREČINA: SDP-ovac i HSLS-ovac zaratili na Fejsu zbog Rose i Kate

Damir Barbir i Tonći Blažević su izmijenili teške riječi

Damir Barbir, potpredsjednik splitskog SDP- a, izvršni tajnik za koordinaciju i rad s članstvom, simpatizerima i građanima nacionalnih socijaldemokrata i liberal Tonći Blažević 'zaratili' su na Facebooku.

Barbir se, naime, jučer, prisjetio Rose Luxemburg, na obljetnicu njenog ubojstva, a Blažević mu je poručio da se javi liderici Radničke fronte Katarini Peović

'Riječ je o snažnoj ženi koja se borila za ljudska prava, mijenjala društvene poretke i pokazala kako su snažne žene nepobjedive, slobodne i neukrotive te svojom snagom stvaraju bolji svijet.

I onda hrvatski narod kroz povijest u EU parlament izabere ‘drugotnu’ Marijanu Petir i Ružu Tomašić koje baštine potpuno suprotne vrijednosti, a da nije bilo žena kao Rosa Luxemburg, nikada ni ne bi bile tu', napisao je Barbir.

Dan nakon, u subotu navečer Blažević je u komentarima Barbiru napisao 'Odi u RF, Kate je tamo'.

Barbir je uzvratio riječima 'Da, Katarina Peović ima stav. Ona sa svojim stavovima dobije u jednom izbornom ciklusu toliko glasova koliko ti ne možeš u desetljeću ‘političke prostitucije’. 

Možda za zapitati se...

Da nije do stava?'.

Blažević nije ostao dužan, napisao je 'ahahaha, javio se pravi', a potom u narednom komentaru se raspisao:

- Damir Barbir no s obzirom da ti dio redixa lajka red je dodat sljedeće: ono što znamo obojica, samo ti ne smiš reć je to da sam ja u svojoj kako je ti zoveš 'prostituciji' više napravio (a nisam puno) za ovaj grad nego cili tvoj sježeni SDPu ovih 8 godina. Od te vaše žabokrečine izdvojio bih Blaževskog, Markića i Chepu. Potonji ima barem coyones, onog što fali vama u toj stranci. Jadno je da ste taoci frajera bolesne ambicije koji u normalnoj demokraciji ne bi mogao bit nit član bilo koje stranke. Dali ste nam poluredikula za gradonačelnika. Uz to je bio osvetoljubljiv i ima je širinu pogleda pauka (životinje). Bez obzira što uobičajeno laprdaš o mom liku&nedjelu mogu kazat da se i ti pinku izdvajaš. No, ti nisi socijaldemokrat. Ti si prelivo. Meni to ne smeta. Okani se ovih za 500 kuna. Odi tamo di te srce vuče.


Vaša reakcija na temu